Master Yourself

de la prea multe lucruri de făcut
la focusul pe ceea ce îți aduce valoare

Cum să îți crești eficiența personală 

Cere ofertă

„It’s not enough to be busy. The question is what are you busy about?”

Managementul personal eficient este un ingredient cheie, atât în antreprenoriat și în rolurile manageriale, cât și în viața personală.

Gestionarea timpului, managementul incertitudinii, integrarea eșecurilor, păstrarea încrederii în sine și în ceea ce ți-ai propus, reconfigurarea traseului către rezultat, găsirea echilibrului între diferite roluri - iată numai o parte dintr-o listă de provocări care se actualizează continuu. 

Acesta este și motivul pentru care mulți „alergători” își pierd motivația și energia sau chiar abandonează cursa. Ce face deci diferența între un lider sau antreprenor performant pe termen lung și unul care devine consumat de responsabilități? În primul rând, capacitatea de a realiza întâi managementul propriului mod de gândire și a resurselor interioare pentru a putea face față managementul unui department sau al unui business. Pentru asta e nevoie să respirăm și să ne dăm un reset către un mindset diferit: Ce îmi doresc cu adevărat să construiesc? Cum găsesc un echilibru între ce vreau eu să fac și solicitările celor din jur? Ce emoții sau ce nevoi mă împiedică să spun „Nu” activităților care nu îmi aduc valoare? Care sunt obiceiurile neproductive care mă fac să irosesc timp prețios? Cum mă reinventez ca să obțin ce îmi doresc?

Dacă simți că ai nevoie de un mindset diferit pentru rezultate diferite, îți propun un program de coaching care te poate susține să ajungi mai repede acolo unde vrei.

MASTER YOURSELF

6 sesiuni de dezvoltare

prin care îți crești eficiența personală

În urma programului, vei obține:

  • Claritate cu privire la ceea ce te-a adus în situația actuală și soluții pentru a construi echilibrul dorit.
  • Încredere în forțele proprii și de a acționa. 
  • Aliniere interioară la nivelul emoțiilor, credințelor și a focusului tău.
  • Energie crescută și focus care se va traduce în mai mult timp pentru tine, motivație mai mare și mai multe realizări.

 

Temele abordate:

  • Master self-awareness: Identificarea nevoilor principale care îți influențează comportamentele și viziunea dorită. Conectarea cu talentele, punctele forte și resursele interioare/exterioare care te pot susține. 
  • Master vision & purpose: Dezvoltarea obiectivelor profesionale/ personale. Alinierea obiectivelor cu valorile, "de ce"-ul personal și rolurile din viața ta. Întreținerea echilibrului între rolurile din viața ta profesională și personală. 
  • Master mindset: Identificarea patternurilor de gândire care nu îți servesc scopului și creionarea mindsetului potrivit pentru ceea ce îți dorești. Familiarizarea cu growth mindset
  • Master emotions: Navigarea constructivă a emoțiilor. 
  • Master time & energy: Strategii de eficientizare a timpului, focusului și energiei tale.
  • Master conversations: Transformarea conversațiilor de zi cu zi în surse de valoare. 

 

CERE OFERTĂ

Ce face ca acest program să funcționeze? 

1

Abordează provocarea inside out, facilitând un spațiu de introspectie și aliniere cu valorile și obiectivele tale. Pentru o transformare de durată, e important ca reamenajările să înceapă în interior iar exteriorul va fi doar o reflecție a ordinii interioare.

2

Construiește mindsetul potrivit pentru ceea ce îți dorești să obții. Credem că suntem ceea ce suntem, dar realitatea este că putem deveni cine avem nevoie să fim pentru a obține ceea ce ne dorim și împreună vom învăța cum să ne echipăm cu minsetul potrivit pentru fiecare rol din viața noastră. 

3

Progresul se vede imediat în practică. Impactul sesiunilor este dat de combinația de 70% coaching și 30% practici de eficiență sau aliniere personală și implică traducerea noilor înțelegeri în acțiuni concrete.

CERE OFERTĂ

Cum se desfăşoară un program de coaching?

Programul de coaching se va desfășura în 4 pași:

NE CUNOAȘTEM

Începem programul cu o întâlnire de cunoaștere în care ne clarificăm nevoia și provocările care te-au împiedicat până acum să obții ceea ce îți dorești. Este un bun moment să ne dăm seama dacă putem construi un parteneriat de dezvoltare împreună.

PLANIFICAM STRATEGIC PROGRAMUL

Odată ce îți asumi începerea programului, clarificăm cum vom lucra împreună și planificăm momentele cheie de dezvoltare și frecvența lor în funcție de urgența și realitatea ta de business.

LUCRAM ÎMPREUNĂ

Fiecare sedință de coaching începe cu adresarea unui obiectiv specific și, în urma explorarii soluțiilor din diferite perspective, vei avea claritatea acțiunilor pe care să le pui în practică pentru a face pași către rezultatul dorit. Între sesiuni vei avea acces și la diferite resurse de dezvoltare.

EVALUAM IMPACTUL

O atenție sporită va fi acordată impactului pe care îl au acțiunile tale în practică. Orice acțiune va genera schimbări în sistemul din care faci parte și e important să fii susținut în gestionarea efectelor astfel încât să te menții pe calea spre rezultatul dorit.